K-Housing® LKV – Kiinteistönvälitys

Kasperi omaa alan LKV, LVV, KiAT tutkinnot, sekä hänellä on kaupanvahvistajan oikeudet. Rakkaudesta ja intohimosta kiinteistönvälitystyötä ja sisustamista kohtaan syntyi elegantti, ihmisläheinen, sekä ammattitaitoinen K-Housing® LKV-kiinteistönvälitys.

Mikä K-Housing® LKV – Kiinteistönvälitys? K-Housing® LKV – Kiinteistönvälitys on saanut alkunsa alalla jo ilmiöksi nousseen laillistetun kiinteistönvälittäjän Kasperi Savolaisen intohimosta ja taidosta kiinteistönvälitystyötä kohtaan. Kasperi tuli aikoinaan alalle näyttämään, mihin niitä välittäjiä ihan oikeasti asuntokaupassa tarvitaan. Varmasti Suomen nuorimpana alalla aikoinaan aloittanut kiinteistö-Kasperi on raivannut tiensä vuosien saatossa kiinteistönvälitysalan kirkkaimpaan kärkeen ja rautaiseen ammattilaisjoukkoon. 

Asuntokauppa on yleensä lähtökohtaisesti se ihmiselämän suurin kauppa ja onkin tärkeää valita turvallinen toimija mukaan tähän matkaan.  Laadukas tekeminen, sekä kaupan molempien osapuolten turvaaminen koko myyntiprosessin ajan on yrityksemme arvojen kulmakivi. Sitoudumme noudattamaan toiminnassamme hyvää välitystapaa. Tarjoamme raikasta ja uutta otetta turun kiinteistönvälitystoimisto tarjontaan. Jokaisen kotiaan myyvän tulisi nähdä K-Housing® LKV-kiinteistönvälityksen ote välitystyöhön ja tavata alalla vaikuttanut Kiinteistö-Kasperi! Välittäjä on enemmän kuin vain välittäjä, hän edustaa sinua ja kotiasi myyntiprosessin ajan, valitse siis tarkkaan kenelle kotisi avaimet annat.

Välitämme kaikentyyppisiä kohteita, koosta ja tyypistä riippumatta. Jokainen asiakas ja asunto on meille tasavertaisen tärkeä. Haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää ja pyrimme poistamaan alalla jo valmiiksi olevaa huonoa mainetta välittäjistä ja välitystoiminnasta. Haluamme osoittaa olevamme luottamuksesi arvoinen, sekä toimia ihmisläheisesti tarpeitasi kuunnellen. Kerro sinä mitä meiltä odotat ja asuntosi myynniltä, varaa siis maksuton asuntoarvio ja pyydä oma henkilökohtainen K-Housing® LKV asunnonvälitystarjous.

kiinteistovalittaja_
avainlippu

Copyright © K-HOUSING / Design Into