Palvelut

Välityspalkkio

K-Housing ® LKV-asiakkuus on aina uniikki palvelukokemuksensa, minkä vuoksi palvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan aina erikseen jokaisen asiakkaan ja myyntikohteen erityispiirteet, sekä alueella vallitseva markkinatilanne huomioon ottaen. Jokaisen kohteen hiomme timantiksi myyntiä varten. Pyydä siis asunnollesi oma K-Housing® LKV välitystarjouksesi! Välityspalkkiomme on 4,96 % (sis. alv. 24%) / sopimuksen mukaan. Vähimmäispalkkio on 3.500 euroa (sis.alv.24%). Vuokrausvälityspalkkio 3 kk vuokra (sis.alv24%).

Välityspalkkio sisältää aina asiakirja- ja markkinointi ja kuvaus stailauskulut, ellei asiasta erikseen sovita toisin. Me emme tingi laadukkaasta mainonnasta/näkyvyydestä.

OSTOTOIMEKSIANTO

Tehokas tapa löytää oma unelma asunto on ostotoimeksianto. Ostotoimeksiannossa välittäjämme etsivät sinulle juuri tismalleen sinun kriteerien mukaisen asunnon. Välittäjä etsii asunnon, vaikkei se olisi vielä edes markkinoilla. Ostotoimeksiannossa ostaja maksaa välityspalkkion kauppojen toteuduttua. Välittäjä hoitaa kaupantekoprosessin kokonaisuudessaan ja opastaa kaupan osapuolia koko prosessin ajan. Minkälainen olisi sinun unelma asuntosi?

RIskitön valinta

Mikäli toimeksianto ei johda kauppaan, ei asiakkaalle aiheudu mitään kuluja. Kaikista kustannuksista sovitaan aina selkeästi eli piilokuluja ei ole. Me motivoidumme myymään ja hakemaan parhaimman lopputuloksen!

KALUSTUS ja KUVAUSSTAILAUS

Hiomme myyntikohteemme timanteiksi. Me kerromme sinulle maksuttomalla arviokäynnillä, miten juuri sinun kotisi myytäisiin parhaiten ja mitä toimenpiteitä sinun asuntosi tarvitsee. Tarvittaessa myös kalustamme tyhjän asuntosi.

Maksuton hinta-arvio

Myyntitoimeksiantoa harkittaessa ja sen yhteydessä tehtävä suullinen asunnon hinta-arvio on aina maksuton. 

kauppakirjat

Asunto-osakkeen kauppakirja 450€ (sis. alv24%) ja kiinteistön kauppakirja 750€ (sis.alv24%).

Kirjallinen arviolausunto

Kirjallinen arviolausunto perukirjaa, perinnönjakoa, ositusta tai vakuusarvio pankkia varten alk. 400 euroa (sis.alv.24%). Kysy tarjousta arviokirjasta.

Kaupanvahvistus

Kaupanvahvistus 120€ (sis. alv24%) luovutustyypistä riippumatta.

Puhujaksi?

Tarjoamme yrityksille mieltä avartavia myyntikoulutuksia/luentoja, pohjautuen henkilöbrändäykseen, sekä itsensä löytämiseen myös myyjänä. Onko sinun myyntiprofiilisi kunnossa? Jokainen alan kuin alan myyjä saa varmasti kultaakin kalliimpia vinkkejä Kiinteistö-Kasperilta. Kysy koulutus/luentopalvelutarjous räätälöitynä juuri sinun tapahtumaasi.

Copyright © K-HOUSING / Design Into