Palvelut

K-Housing ® LKV-asiakkuus on aina uniikki palvelukokemuksensa, minkä vuoksi palvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan aina erikseen jokaisen asiakkaan ja myyntikohteen erityispiirteet, sekä alueella vallitseva markkinatilanne huomioon ottaen. Jokaisen kohteen hiomme timantiksi myyntiä varten. Pyydä siis asunnollesi oma K-Housing® LKV välitystarjouksesi! Välityspalkkiomme on 4,96 % (sis alv. 24%) / sopimuksen mukaan. Vähimmäispalkkio on 3.500 euroa (sis alv. 24%). Vuokrausvälityspalkkio 3 kk vuokra (sis alv. 24%).


Välityspalkkio sisältää aina asiakirja- ja markkinointi ja kuvauskulut, ellei asiasta erikseen sovita toisin. Me emme tingi laadukkaasta mainonnasta/näkyvyydestä.

Tehokas tapa löytää oma unelma asunto on ostotoimeksianto. Ostotoimeksiannossa välittäjämme etsivät sinulle juuri tismalleen sinun kriteerien mukaisen asunnon. Välittäjä etsii asunnon, vaikkei se olisi vielä edes markkinoilla. Ostotoimeksiannossa ostaja maksaa välityspalkkion kauppojen toteuduttua. Välittäjä hoitaa kaupantekoprosessin kokonaisuudessaan ja opastaa kaupan osapuolia koko prosessin ajan. Minkälainen olisi sinun unelma asuntosi?
Mikäli toimeksianto ei johda kauppaan, ei asiakkaalle aiheudu mitään kuluja. Kaikista kustannuksista sovitaan aina selkeästi eli piilokuluja ei ole. Me motivoidumme myymään ja hakemaan parhaimman lopputuloksen!
Hiomme myyntikohteemme timanteiksi. Me kerromme sinulle maksuttomalla arviokäynnillä, miten juuri sinun kotisi myytäisiin parhaiten ja mitä toimenpiteitä sinun asuntosi tarvitsee. Tarvittaessa myös kalustamme tyhjän asuntosi.
Myyntitoimeksiantoa harkittaessa ja sen yhteydessä tehtävä suullinen asunnon hinta-arvio on aina maksuton.

Asunto-osakkeen kauppakirja 450€ (sis alv. 24%) ja kiinteistön kauppakirja 750€ (sis alv. 24%).

Kirjallinen arviolausunto perukirjaa, perinnönjakoa, ositusta tai vakuusarvio pankkia varten alk. 400 euroa (sis alv. 24%). Kysy tarjousta arviokirjasta.

Kaupanvahvistus 120€ (sis alv. 24%) luovutustyypistä riippumatta.

Tarjoamme yrityksille mieltä avartavia myyntikoulutuksia/luentoja, pohjautuen henkilöbrändäykseen, sekä itsensä löytämiseen myyjänä. Onko sinun myyntiprofiilisi kunnossa? Jokainen alan kuin alan myyjä saa varmasti kultaakin kalliimpia vinkkejä Kiinteistö-Kasperilta. Kysy koulutus/luentopalvelutarjous räätälöitynä juuri sinun tapahtumaasi.

Unelmoi sinä,

– Me toteutamme.

Copyright – K-Housing®